dilluns, 20 de novembre del 2006

La Diputació de Barcelona AGREDEIX EL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L'OBAC

Unes 500 persones ens vàrem aplegar al Coll d'Estenalles



Divendres dia 17 la Coordinadora per la Salvaguarda del Parc es va encadenar a les màquines, restant allí més de dotze hores fins que un destacament de "Mossos" els va tallar les cadenes i obligar a marxar! Foto T. Altaió (Adenc)



Idíl.lic indret de "La Coma d'en Vila, considerat per la mateixa Diputació de Barcelona i el seu Servei(?) de Parcs com a zona d'alt interès ecològic!!! podeu veure com se les gasta el ??Servei de Parcs??



Les màquines han començat a triturar el conglomerat per eixamplar el que abans era un corriol








Mostra del moïment de terres, aquí de poca envergadura ja que el camí és planer, passat Coll de Boix el pendent és del 25% i caldrà una destrossa terrorífica






El corriol actual i com queda després del pas de la maquinària

A Coll de Boix els representants de la Coordinadora per a la salvaguarda del Parc ens expliquen la destrossa que s'esdevindrà si continuen arrasant el terreny cap a Matarodona.

De Coll de Boix en avall la destrossa és veu agreujada pel desnivell del terreny que comportarà grans moïments de terra per a vèncer el gran desnivell
Fem una plantada de glans de les mateixes alzines tallades com a desgreuge i aixequem i plantem un seguit de brancades com a símbol que aquesta malifeta no té futur.

Ens empurtem uns troncs com a testimoni de la salvatgia que s'està duent a terme


Aquest diumenge ens hem aplegat unes 500 persones en acte de protesta davant l'inici de les obres per fer una carretera que uneixi la finca de Matarodona i el Coll d'Estenalles; aquesta carretera VOL malmetre un indret verge de la Serra de l'Obac, un indret que el mateix Servei de Destrucció de Parcs de la diputació de Barcelona considera d'alt interès ecològic.??!! L'excusa és que servirà per a prevenir els incendis forestals, quan està demostrat que la majoria d'incendis comencen prop de pistes...El projecte de la Diputació de Barcelona no s'aguanta per enlloc i sembla més fruit de la tossuderia d'algun directiu que del raciocini i estima per la natura, valors pels que se suposa hauria de vetllar un Servei de Parcs...Amics fem sentir la nostra veu, que el responsable d'aquest atemptat no resti impune!
NO DESTROSSARAN EL PARC, RESTEM ALERTA!

2 comentaris:

PGB ha dit...

Buff, no vaig poder venir i estic flipant molt amb les fotos que estic veient!

Em sembla una presa de pèl bestial el que està fotent la Diputació... això és Terrorisme Ecològic i lo altre tonteries!!

Això no pot seguir així, s'ha de fer elguna cosa!

Ignasi ha dit...

sort que al tripartit aquest hi ha un partit "verd".

realment una llàstima.