dimecres, 1 de novembre de 2006

En BTT pel Lluçanès. XVI Castanyada a "La Vola"

Anant cap al mirador del Santuari dels Munts

Porxada del Santuari dels Munts
Sant Genís d'Oris. Restaurant del Santuari dels Munts


Sant Salvador de Bellver


Per tots sants no he anat a escalar, amb la colla de BTT he anat a la XVIena trobada de la Vola que tan bé organitza l'amic Josep Mª Elias. Ha estat una bicicletada per la comarca del Lluçanès en un dia en que la boira baixa no ens ha deixat gaudir de les vistes sobre l'osona des dels miradors que hem assolit, el recorregut curt uns 24 Km però amb bones i sostingudes pujades. La festa l'acabem cada any en un restaurant, a Cal Ferrer de Sant Andreu de La Vola, sota el Coll de Bracons.

2 comentaris:

Mikel ha dit...

Hola Jaume, sóc el Mikel, ja veig que estàs totalment avesat a aquest mitjà i que mantens ben viva la il.lusió d'aquells qui disfruten amb allò en què creuen. Així, no defalleixis i segueix endavant amb la teva empresa fotogràfica i literària. M'encanta. Ens veiem pel Gym.
Salut!!

Gemma ha dit...

Jaume, t'escric aquí perquè així estic segura que veuràs el missatge ;-)
Que l'Elisenda es torni a mirar la recepta del pastís: eren 3 sobres de gelatina i no 3 fulles de gelatina! Els sobres són de la marca Royal (la capsa sembla la del llevat) i són de gelatina en pols. Ara no ho recordo bé, però cada sobre equival a 3 o 4 fulles de gelatina...