dilluns, 19 de setembre del 2011

Matagalls - Montserrat 2011



Aquest any tocava, ara fa dos anys a la meva filla Núria li va picar el cuquet per fer aquesta magnífica caminada de resistència, jo ja l'havia fet cinc edicions seguides, però fèia més de vint anys d'això...amb el que a la 30ª hi vam anar i va sortir rodona; l'any passat la Núria la va fer també amb els tiets Cristian i Carme, mentre jo no vaig poder al coincidir amb un trequing a l'Atles per fer el M'Goun. Enguany amb el Cristian i la Carme hi hem tornat!
Hem sortit per la meitat i a tota la caminada hem trobat molta gent, amb aglomeracions als avituallaments com mai, els camins polsosos, força calor i humitat a l'ambient, però ha tocat patir i l'hi hem apretat al final malgrat les butllofes del meu peu dret, la pujada de Monistrol a Montserrat l'hem fet en menys d'una hora! arribant a la catifa vermella poc després de 3/4 de dotze del migdia.
Com sempre a l'acabar ens hem dit que no hi tornaríem, però a l'estona ja parlàvem que l'any vinent no, potser el següent...i és que aquesta marxa malgrat tots els seus inconvenients, enganxa!!!
Em va saber greu no poder saludar a la Paula i l'Eduard (Escalatroncs) que estàven de controls per Sant Llorenç, a ells i a tots els voluntaris que fan possible aquesta festa moltes gràcies a tots!

9 comentaris:

joan asin ha dit...

Enhorabona Jaume aquesta la tinc pendent.

Cesc ha dit...

Felicitats es un gran Marxa, molt popular i amb bon ambient.
Tot un clasic.

Eduard ha dit...

Eo Jaume! Enhorabona per acabar-la, és clar que ja veig que estàs bregat en aquest tema. Aquest any a més a fet molta calor, cosa que imagino afegeix un plus a tot plegat.

Lagarto sordo ha dit...

Enhorabuena, Aun resistes.
Hice 3 travesias enteras, y una con retirada, de eso hace 20 años, Cada año por estas fechas, siento añoranza, y me hizo ilusion ver que aun lo haceis.

Manel&Ita ha dit...

Felicitats!!!! No hi ha quin et pari....

Lluís ha dit...

Enhorabona Jaume!!!

Jaumegrimp ha dit...

Joan A. gràcies!
Cesc, la Matagalls per a mí és més que una marxa.
Eduard, sí, calor i molta pols, però que molta.
Lagarto, jo la vaig fer cinc edicions seguides quan es feia cada dos anys, quan la van fer anual em va deixar d'interessar...però mira, la il.lusió de la Núria m'ha fet tornar-hi!
Manel i Ita, a vosaltres si que no us para ni Deu!!
Gràcies Lluís! quina campanya d'estiu que vau portar, enhorabona també a tú i els companys.

Gatsaule ha dit...

Què t'ha passat, Jaume? Normalment quan anem a Montserrat fas més bona cara.....

Enhorabona! Veig que vas resistir bé!

Jaumegrimp ha dit...

Ep Gatsaule! i això que no és la Núria Queralt eh? resisitir vaig resisitir però enguany la calor m'ha farcit el peu dret de butllofes, llagues més ben dit! i és que ens agrada patir!!!