dissabte, 15 de gener del 2011

Ampliació del búlder de la U.E.S.




El mur de búlder que teniem ja a l'entitat i que tan de profit ens ha donat, a la foto superior podeu veure escalfant els competidors de la Copa Catalana de Búlder que vàrem organitzar, ha crescut!! fa temps que desitjàvem ocupar el racó del fons de la sala, antic racó dels amics, amb una zona més desplomada i donar més llargada i recorregut al rocòdrom; finalment aquí en podreu veure el fantàstic resultat!

Però no tan sols hem aconseguit engrandir el rocòdrom sinó que hem habilitat un vestuari complet, amb guixetes per a guardar-hi les coses personals, i una còmoda i àmplia dutxa.


La casa
  • Gàrgola
  • ens en n'ha fet el disseny i muntatge amb uns plafons amb esquerdes i tacte de granit molt atractius, així com la seva col.lecció de ben estudiades i adherents preses.


    Encara no ho tenim tot acabat, ens falta acabar d'omplir els plafons de mes preses i estudiem de posar tacs de fusta per a cantejar amb els piolets...l'amic Ferràn ens ho va proposar i ja sap que quan vulgui ell digui ens posem a treballar-hi.

    Encara ens falta el matalàs de la cova que esperem ens arribarà la setmana vinent, però ja no ens hem pogut aguantar i ens hi hem començat a penjar redistribuïnt els matalassos existents.


    De moment el poden utilitzar tots els socis de la UES de les 19h a les 21,45h però tenim pensat d'ampliar aqeust horari i poder obrir els matins i el migdia, però això més endavant.


    Fins i tot el conserge, el Rafael Blai, no es va poder estar de penjar-s'hi!!
    Esperem disfrutar-hi molt i posar-nos ben forts, properament hi celebrarem una trobada social fent una competició en que desitgem trobar-nos-hi tots els escaladors de Sabadell i rodalies.

    8 comentaris:

    Sergi ha dit...

    Renoi Jaume!
    Has tingut feina, eh?
    Ara entenc aquesta manca de piulades al bloc (almenys això crec...).
    Te una bona pinta aquest plafó; que en gaudiu força.

    Ferran Guerrero ha dit...

    Felicitats.

    Jaume, si teniu que practicar amb piolets, jo us recomano unas preses que hi ha dissenyades especialment per aixo i per la forma que tenen no es fa mal be el rocodrom quant fas ganxo amb al plafo, son de color blanc i de runa resina diferent, si no una altre solució es aixó http://www.alpkit.com/shop/cart.php?target=product&product_id=16500&category_id=252, un amic nostre usuari del meu rocodrom fa us, i jo ho he provat, es casi com escalar en gel i no fareu mal be el rocodrom.

    Ara a disfrutar-lo.

    Gemma ha dit...

    Ei Jaume, quina bona notícia!
    Ja tinc ganes d'anar a estrenar-lo...
    Quan hi anireu a entrenar, vosaltres?
    I estaria molt bé ampliar l'horari... Ahir amb el Pere dèiem que per ell, que viu a Castellterçol, obrir a les 19h és molt tard... només que obrissin a les 17:30h ja guanyaríem molt ;)

    jclaramunt ha dit...

    Eiii, justament el vaig veure l'altre dia que vaig venir a passar comptes hehe! Em va agradar molt!
    Estaria bé numerar o marcar d'alguna manera les preses per a poder fer problemes de bloc. Que et sembla! Ja saps que això al Municipal motiva molt!

    Felicitats per la feina!

    Jaumegrimp ha dit...

    Sergi, si que ens n'ha donat de feina sí! Piulo menys i és que entre una cosa i l'altra: feina, grips, mal temps i perquè no dir-ho una mica de desmotivació no trobo el moment de plantar-me davant l'ordinador...
    Ferran gràcies per la informació, els pseudopiolets per entrenar ja els coneixia del blog del Pekas, els hi comentaré als interessats que jo amb els meus ditets ja en tinc prou...
    Gemma, quan fem la trobada t'hi espero eh? també al Pere i la Nesa que ens ho passarem be, ja us informaré.
    Josep, així que et va agradar? no pateixis que el numerarem, però encara està a mig gas, falta acabar d'omplir-lo de preses i reapretar-les totes que ballen! com li he dit a la Gemma, espero que ens veïem per allà i també a la festa-competició.

    Manel&Ita ha dit...

    Jaume molt bona tasca, segur que l'afició estarà molt contenta. Ja vindrem a provar-ho.
    Endavant i força

    Gatsaule ha dit...

    Per quan una convidada? Ja que costa de retrobar-nos a la roca....

    Jaumegrimp ha dit...

    Ep Manel, ara ja no rellisquen les preses!
    Joan, val mes que quedem per fer alguna escaladeta que ja sé que a tú això no et va! tanmateix però, hi estàs convidat!!