dimarts, 23 de setembre del 2008

Canal de les bruixes. Sant Llorenç del munt. 18-09-2008.


Una altra tarda ben aprofitada, que això s'acaba...quedem amb el Josep
  • Díes de Muntanya
  • per anar a tastar unes vies de la canal de les bruixes, també anomenat sector iniciació de Les Agonies. En aquest petit però ben aprofitat pany de paret s'hi han reequipat i obert algunes noves víes que ténen bona pinta, el Josep em passa uns croquis trets de la web d'en
  • Fernando
  • , llàstima que no hi ha els graus de les víes.
    En aquest revolt del carrer Granera ja podem deixar el cotxe, un pal de senyalització del Parc Natural ens marca el camí

    Pels que no coneguin la zona, el que els serà més difícil és trobar el lloc: Cal anar a Matadepera i d'allà a la Urbanització Cavall Bernat; haurem de seguir per la urbanització en direcció al Restaurant cavall Bernat i abans d'arribar-hi trencar en direcció a la Masia de Can Robert. Just on s'hauria de trencar a l'esquerra i entrar a la pista de terra, cal continuar recte fins al carrer Granera, en un revolt marcat ja podeu deixar el cotxe i en 5 minuts de pujadeta som a les vies.

    Quan arrribem fem un truc al
  • Pere (PGB)
  • . Extranyament trobem vàries cordades a la zona amb el que comencem per la segona via començant per l'esquerra, la nº2 del Fernando. Tan jo com el Josep fracassem en l'intent, no passem de la primera xapa!!, ho intentem amb la nº3 i ens veïem en la mateixa situació...ens sembla massa fort per començar sense ni haber escalfat, amb el que ho deixem per després.
    El Pere a la via nº 4 escalfant el seu malmès colze.

    Les cordades que teníem al costat han marxat amb el que podem comçar a escalfar en una via que d'entrada no desploma! faig la nº5, la de l'alzina al darrera i deu n'hi dó el que costa, després ens diria el Pere que és un 6a+...baixo i la fa el josep molt bé, continua amb la del diedre, la nº6, aquesta és més de col.locació però tiba menys, un 6a ens comenta el Pere.
    Fem trodada Blogger, ja que a mes del Pere, puja el
  • Marc (Bloc a+)
  • .


    L'alzina característica de la via nº5

    Per acabar amb les aasequibles obro la via nº4 que és sensiblement mes fàcil que les altres, almenys hi ha molt canto!! Mentre el Marc fa la nº2, el molt bou se la treu sense ni escalfar, ara es juga un "meco" important intentar xapar la segona cinta...
    Com que només ens queda la nº3 ens hi posem, pensem que ara que estem "calents" ens en sortirem...doncs no!!! ens costarà molt esforç trobar la seqüència bona, i finalment el Josep la troba, jo gairebé, però m'agafo de la cinta per xapar...que no m'en fiava...la resta de via es deixa fer força bé, són víes en que tot el gas és a les dues primeres xapes, molt a bloc, però m'ha agradat i caldrà esforçar-s'hi un altre dia que sortirà.

    El Pere cuidant-se, que això tiba molt i no s'hi val a recaure!

    Per una tarda d'aquestes en que tens poc temps el sectoret dóna de sí, més a la dreta ens hem deixat un 6c i aprop tenim pels forts Les Agonies!! El grau Sant Llorençà m'ha tornat a sorpendre i és que a vista aquí costa molt triomfar.

    Ressenyes de la pàgina de
  • Fernando

  • .
    Fotos Josep Manuel

    7 comentaris:

    PGB ha dit...

    Ostieeee, avui t'he servit de model eh? ;P

    Ja veus... fent de top-rope-man! A veure si en un meset ja puc tornar a tibar de primer! :)

    jclaramunt ha dit...

    Ei Jaume!
    A mi hi ha alguna cosa a les ressenyes que no em quadra, em falta una via. Jo pensaba que la del diedre era la 5 (6a), l'alzina la 4 (6a+) i potser si que la 2 i 3 són les dues vies burres amb l'entrada tant forta. Llabors em faltaria el V+ que va fer en Pere quan va arribar, no?

    Mingo ha dit...

    Ep Jaume veig que t'has passat al friki, aquest any tinc un horari de feina bastant bo i fins que no canviin l'hora, igual vinc a aquesta zona, es pot anr en top rope, vui dir-te si es pot posar la corda des de dalt.
    Felicitats per l'activitat

    Jaumegrimp ha dit...

    Ei Pere! un bon model si senyor! gràcies per les ressenyes!!! en quan al grau crec que la nº2 i 3 les de l'entrada desplomada són uns bons 6b de bloc almenys l'entrada, amb el que si el grau d'una via el dóna el grau màxim hauríen de considerar-se 6b per mí, la 4 d'acord amb el V+ tot i que fins i tot podria ser V pelat...la de l'arbre, la nº5 6a+ em sembla bé, però la del diedre no és 6a+, jo li treuria el plus...la resta no le she fet.
    Josep, mírat de nou la ressenya, no tens en conte la primera via, la de mes a l'esquerra i que no vàrem fer, la que el Pere dèia que era difícil al final...
    Mingo, no m'he passat al Friki, és que sóc un friki...és conya...el que passa que després de l'estiu no he lligat caps de setmana per poder fer via llarga, però no pateixis, que dissabte passat vaig tornar a la via llarga amb la Tanger de Collegats, tot i que és una via molt friki tot i serllarga...??!!
    A veure quan tornem a coincidir!
    Caminant per dalt, el camí revolta el cingle i puja a sobre em sembla que si que es pot muntar el top-rope, anant en compte i assegurat, però no crec que et calgui, estan ben assegurades les vies i segur que arribes a la cadena, per començar la via més assequible és la nº4, amb molt canto, per disfrutar. Si aquest dijous no plogués jo encara hi tornaria.

    QUIMI ha dit...

    Bon sectoret,si senyor.Llàstima que la feixa que hi te al mig li resti continuitat a les víes.
    I no deixeu de probar la de l'esquerra,tot i que el Pere digui que te un final xungo,jo la trobo xula,es un final apretadet,igual que els començaments,jeje

    jclaramunt ha dit...

    A les ressenyes ja ho veig més clar, gràcies.
    Doncs jo prefereixo que l'apretada estigui a d'alt...la veritat.
    Ara haurem de probar les de la dreta eh!!!
    Vinga bous!

    Anònim ha dit...

    Hola! Magnifica micro paret! Ahir vaig veure que la via del diedre amb el pi no esta equipada amb parabolts.Apart dún buri vell,un pont de roca i un pitó, no si veu res mes.