dilluns, 9 de juliol del 2007

Tornem al Diafragma, sector central. Sant Llorenç del Munt. 5-07-2007.

En Wolfgang entrant a la via "arborícola" Vè

Aquesta setmana puc tornar a sortir la tarda, quedem amb el Pere
  • Groinket
  • , la Gemma
  • La cuina de casa
  • , el Pep i el Wolfgang, que arribarà més tard, també hem quedat amb en Pere Cuyàs
  • Alçades, amor i odi
  • que ve amb el Marc i com amb el Josep Claramunt, avui aprofitarem per conei-xe'ns en persona.

    Com que vaig deixar "deures" el dimarts i de la colla l'únic que ja hi havia estat era el Wolfgang, tornem a la mateixa zona.


















    El Pep fent la via de més a l'esquerra, l'arborícola Vè. El Wolfgang a la següent, el V+ relliscós.

    Comencem per la de més a l'esquerra un Vè que té la particularitat que t'has d'enfilar a una alzina per començar la via! Per ser només un cinquè em sorpren una mica, me l'haig de treballar, m'agrada! llàstima que és molt curta. La Gemma s'ha posat directament per feina i encara la Batvia esquerra que encadena sense ni suar, suar? tot i estar encarats a ponent el vent és fresquet i s'abriga amb un folre...en ple mes de Juliol! jo per escalfar una mica prefereixo seguir amb el V+ per així arribar "calent" als meus "deures".


















    La Gemma després de polir-se la Batvia esquerra i centre, encara la dreta 6b


















    Fent els "deures"; encadenant Batvia centre 6a+









    El Pere concentrat en el seu "encadenament

    Avui coneixedor de com les gasten aquestes vies em protegeixo els dits amb esparadrap. Avui sí!!! encadeno les dues. El Pere(Groinket) també triumfa. El Wolfgang encara no s'en surt, però a Batvia centre 6a+ encadena amb corda per dalt...ara no hi ha excusa, el proper dia l'encadenes.
    El Pep també sucumbeix a Batvia esquerra, aquesta és una via que si no coneixes té trampa, tots hi hem caigut, vaja tots no, la Gemma i el Pere s'en surten a la primera. Disfruta a l'arborícola però, més Pirinenca.



















    Fent la via nova de més a la dreta, un 6b segons el PGB, corroborat per la Gemma que l'encadena a vista. En Pere li fa un tast amb corda per davant.

    Ens havíem trucat amb el Pere, ells han anat a la Sardineta de dalt i hem quedat que quan acabèssim, uns o altres, aniríem a trobar-nos; se'ns adelanten i ens vénen a saludar. En una setmana he conegut personalment a dos companys del món blogger, ha estat un plaer, llàstima que no vàrem poder xerrar gaire ja que nosaltres ja marxàvem. Ens queda per fer la via nova i la Gemma l'obre amb la corda del Pere, així nosaltres podrem marxar i els la deixarà muntada, sembla prou fina i desplomada, sobretot l'entrada, però a la Gemma li surt prou bé, és un bon 6b, però caldrà probar-la, ja que a la Gemma aquest grau se li queda petit i ho haurem de consensuar...amb més repeticions. Deixem el Pere i el Marc fent-li un "pegue", que et va semblar Pere? quin grau li donaries tú?


    Una magnífica posta darrera l'Obac ens despedeix una bona tarda d'escalada i coneixen-ses

    8 comentaris:

    Pietro ha dit...

    Carai Jaume,...quina memòria, tanta gent i encara te'n recordes de qui i què vem fer!,...bé la veritat és que el sector tampoc té moltes vies, però totes em van semblar força bones!,...demà a Font Soleia?

    PGB ha dit...

    Tinc el post a punt de penjar-lo, jo també :P

    A veure si demà coincidim tota l'estona al mateix sector. He quedat amb en Marcel Millanes (un molt bon coneixedor de vies més modestes de Sant Llorenç, no tot és la Font Soleia!) i anirem al Gruyere. Ens veiem allà? :)

    Gemma ha dit...

    Hola! Això és un reportatge exhaustiu fins a l'últim detall!
    Em va agradar molt que em portessiu a descobrir aquestes zonetes de Sant Llorenç. Tan a prop que ho tenim i tan desconegut... El proper cop, a la Sardineta :)
    Avui no podré venir a la Font Soleia :( Haig de fer de cangur de les meves nebodes... Però si sortiu dijous, m'apunto!
    Nosaltres el diumenge vam estar a Tres Ponts i vam flipar! Estava ple de lolos penjats de cap per avall :) Va ser espectacular.

    PGB ha dit...

    Dijous tambe sortire. Sardineta, Gruyere, Diedres... tot em va be :)

    lux ha dit...

    Jaume,
    que t'has passat a l'esportiva?
    No hi ha res com tenir grau..

    Salut!!!

    PGB ha dit...

    Respecte a la via que ens va muntar la Gemma, jo el veig un 6b factíble, és per l'estil de la Batvia dreta. Costa una mica passar el bombo inicial però després hi ha "cantos" fins a mitja via, llavors et ve un tram tècnic de peus...

    S'haurà de provar de primer ;P

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Ep Gemma, llàstima que no poguessis venir ahir, el Gruyere està fet per tú, tens uns 7a de pel.licula, i grau més baix per escalfar, nosaltres vàrem fer varis 6a maquíssims, durs com acostuma a Sant Llorenç.
    Lux, doncs sí darrerament amb els companys de via llarga no coincidim en els dies i a mí m'agrada tan l'esportiva com la via llarga, i el que cal és sortir i escalar! Això del grau...ja m'agardaria tenir grau, ja.

    Pietro ha dit...

    Hola Jaume. Crec que ahir em devia caure el mòbil al teu cotxe. Ho pots mirar. Per buacar-lo em pots trucar i si està per allà sonarà un gat!(...bé això si no s'ha acabat la bateria)