dilluns, 25 de juny del 2007

Placa Dakota i Faraó dreta. Montserrat Sud.

La Clara assegurant a la Placa Dakota, amb l'Elisabet i l'Òscar preparant-se.

Aquest dissabte pre-verbena he quedat amb el grup de cursetistes, estan que no paren, cada dimecres al boulder a entrenar i els caps de setmana a escalar, així m'agrada! he pensat que podíem anar al Faraó de baix, ells no ho conèixen i hi ha vies ben equipades i grau per tots.






"Activitat "a tope", l'Alberto, la Mireia i l'Elisabet en plena feina




Només arribar gaudim de l'espectacle d'una cabra amb dos cabrits que s'allunya sense massa pressa per uns pendents prou drets...ens posem ràpidament per feina, i poc a poc cauen totes les vies de la placa.




La Mireia a Pachamama IV+/V amb una entrada per alts!







L'Elisabet a Nez Percée IV+/V, amb dos passos que allarguen i fan por!

















L'Anna disfrutant, després al Faraó D es "currarà" de primera una bona via!

l'Òscar a Nez Percée


Ja s'han fet tores les vies de la Placa Dakota i encara és d'hora amb el que els comento de baixar al Faraó dret, estan disfrutant tant que em costa una mica fer-los canviar, però valdrà la pena, l'Alberto i l'Ismael es faran l'Aresta Escofí, una via molt estètica, sobretot el segon llarg, molt aeri!, la resta fan totes les vies del pany de paret de baix, la 4,5,6,7 i 8; a vista la Mireia i l'Anna s'obren la nº 8 un bon IV de 25 mtres. l'Òscar Borràs es fa a vista la nº 7 amb un xapatge del primer bolt força amunt! Chapeau per ell...una mica més i les formigues però, el fan baixar! l'Alberto també s'obre a vista la nº 5...vaja que avui s'han fet un tip d'escalar! quan marxo encara es queden l'Alberto, l'Anna, l'Òscar i l'Elisabet...el crit de guerra del Manel:escalar,escalar! que el mon s'acaba, se l'han fet seu!

El Faraó Dreta amb les vies fetes, panoràmica extreta d'
  • Ona Climb
  • 4 comentaris:

    Gatsaule ha dit...

    Que els cursetistes segueixin escalant, i amb ganes, és mèrit exclusiu del profe !! Enhorabona, potser m'hi hauria d'apuntar jo a un curset...

    PGB ha dit...

    Jo m'hi hauria de passar per aquestes vies del Farao Dreta... a posar-me les piles de nou! ;)

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Gatsaule, amb el que escales tú, quan fem el nivell tres et demanaré si vols fer de teacher...alguna miqueta de mèrit sí tindrem els profes sí, però el que és ben veritat és que aquest grup s'ho van agafar des del primer dia amb molt d'interès i motivació i es van avenir ràpidament entre ells. Pere, el Faraó dreta és ideal per disfrutar una tarda d'estiu, víes de dos llargs o si vas amb 70 d'un llarg amb molt bona roca i grau més difícil aprop per si et quedes curt.

    jclaramunt ha dit...

    Ens hi has de portar una tarda d'aquestes d'excurció!! Fa bona pinta!