dijous, 7 de desembre del 2006

MANIFESTACIÓ CONTRA EL 4t CINTURÓ. MASSIVA PARTICIPACIÓ.

El diumenge tres de desembre ens aplegàrem una gran gernació per manifestar la nostra oposició al 4t cinturó: entre dues i cinc mil persones segons les diferents fonts. Hi havia gent de tots els pobles afectats i vàrem tenir l'ajuda de 24 tractors de la Unió de Pagesos que acabàren d'arrodonir la festa!


De la Plaça Antoni Llonch, a la Gran Via, començàrem a caminar omplint tot el carrer Tres Creus fins a la Rambla, precedits per la tractorada! Intenses negociacions vàren permetre que tots els tractors puguèssin passar, la Policia tan sols en volia deixar a tres.


La tractorada enfilant l'inici del carrer Tres Creus.











Ocupàrem tot el Passeig Manresa






La gent va omplir tot el passeig i aplaudí el manifest i també ens emocionàrem cantant la cancó contra el 4t cinturó...."cada poble té una raó per dir NO! al 4t Cinturó"...
Els representants de les entitats convocants de l'acte vàren exposar les raons del NO,en podeu llegir el contingut a la pàgina
  • de la FEEC
  • i al blog
  • No al Quart Cinturó



  • Al bell mig del Passeig Manresa es va abocar un carregament de terra simbolitzant els camps de conreu que es perdrien si es fes el 4t cinturó. En un moment els pagesos varen fer un camp i hi plantaren plançons d'escarola tot dibuixant un NO.








    La gran quantitat de gent hem va animar, no ens podem deixar trepitjar sense com a mínim rondinar!