diumenge, 25 de febrer del 2007

Els Graus, sector esquerra. Montserrat Sud. 25-02-2007


Aquest diumenge hem quedat una bona colla per anar a Collbató, anem a la zona dels Graus, a la que darrerament he fet vàries visites, però tan li fà ja que sempre queda feina per fer, avui probaré el grup de víes de més a l'esquerra.


Grup de vies que vàrem fer: 1. Rhinoceroscript V+. 2. Poma,Poma 6a+. 3.Tsunami sobre Bono V+







Panoràmiques "gentilesa d'
  • Ona Climb

  • Avui fa força vent i el sol aviat s'amagarà, tot i això es pot escalar prou bé. Hem coincidit el Pep i l'Anna, el LLuís, la Rosa i la Marina i el Pol i la Gemma. Amb tots ells hem compartit bones escalades i ara fèia força temps que no coincidíem.
    Quan érem a punt de començar ve el Toni, que ja ha fet unes vies al Llençol en solitari, s'ha llevat més d'hora, i encara en farà alguna més.

    El Pep, un gran coneixedor de Montserrat i Sant Llorenç del Munt, assegurant la Rosa

    L'Anna amb la Marina, mentre la Rosa escala; el Lluís apunt d'assegurar-me.

    La Rosa a Rhinoceroscript V+





    El Pol i la Gemma i jo i el Lluís anem fent les víes de l'esquerra, jo començo amb Rhinoceroscrip, la Gemma amb Tsunami sobre bono, i les anem encadenant totes, la del mig Poma, poma és molt maca, amb un pas de tibar-li, però fet el pas és com les altres, bon canto i verticalitat, unes víes francament maques, llàstima que són curtes.
    Ara anem una mica més amunt, jo tinc pendents el 6b i el 6c, que ja havia fet en top-rope, però ara tocava probar ja de primer, la Gemma les obre i encadena sense problemes...el Pol m'assegura, començo amb el 6b i al pas clau m'equivoco de ma i ja no sóc a temps de rectificar, m'haig de penjar, llàstima!ja que després la seqüència ha sortit, en baixant i sense esperar gaire li dic al Pol que vaig al 6c, aquest l'havia encadenat de segon, però de primer...deu n'hi dó! hi ha un xapatge amb un bloqueig de braç dret que no li trobo la manera, descanso i m'ho miro, es que s'ha de fer així, aconsegueixo colocar bé els peus i ara sí, aguanto el bloqueig i xapo, a la sortida m'en vaig massa a la dreta i haig de fer un altre repòs...que n'és de diferent anant de primer! però vaja, caldrà tornar a probar-ho ja que ha faltat poc
    per l'encadene.

    Jaume i Juanjo (un altre dia) fent el 6c

    El dia s'està torçant, comença a fer molt vent, s'ha tapat i plovisqueja una mica, s'ha acabat per avui, marxo amb el Pep, l'Anna i el Lluís, la Rosa i la Marina cap a Collbató a fer una beguda, el Pol i la Gemma encara es queden una estona.
    Encara he deixat per fer els dos V+ de darrera l'agulla del cinquentenari, una bona excusa per tornar-hi, també tinc deures pendents una mica més amunt, caldrà no deixar-ho gaire, abans la calor no faci impossible escalar aquí.


    Els Graus tot baixant del Llençol. Foto Pere Carreras.

    5 comentaris:

    Gemma ha dit...

    Hola Jaume!
    Feia temps que no conicidíem tots junts, eh? Em va agradar tornar a escalar amb tota la colla.
    Llàstima del 6b i el 6c, els tens molt a punt tots dos... Un intent més i els encadenes!
    Amb el Pol ens vam quedar a fer un parell de vies més a la placa del costat. Són molt maques i molt recomanables!
    En resum, tot i el mal temps, molt bon dia d'escalada i per fi vaig conèixer la zona dels Graus!

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Ei Gemma, tot i no escalar gaire, jo també m'ho vaig passar molt bé amb tota la colla, si aquestes vies et van agradar, espera a fer les del grup de dalt de tot, Fliparàs! bona roca, 35 metres de via i un bon repte els últims metres abans de xapar reunió, no tardis a anar-hi.
    Ens veïem al Gimnàs.

    Pietro ha dit...

    ...eps Jaume, aquesta última foto la conec,...t'hauré de demanar drets d'autor ;-)

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Ei Pere! tens raó, aquesta foto és teva, al rei el que és del rei, me la vas passar amb les del Totxo de l'estel, no me n'havia adonat, de seguida que el servidor em deixi, et posaré com a autor de la foto.
    Estàs millor del refredat?

    Pietro ha dit...

    Gràcies home, no calia!
    El que hi surt escalant deus ser tu no?
    El refredat va millorant, però no acabo de fer net...a veure si aquesta setmana amb una bona suada al rocòdrom de la UES marxen tots els virus d'una vegada! Jo hi aniré demà.