divendres, 29 de juny del 2007

La Sardineta de baix. Sant Llorenç del Munt. 28-06-2007

Investigant les vies de la dreta

Ja fa dies que intento fer alguna sortida de tarda, finalment lliguem caps amb el Pere i ens acostem a Sant Llorenç a investigar la Sardineta de baix, on hi tinc "deures"...amb el Joan ja havíem fet una via de la que no en sabíem el grau i no aconseguírem encadenar...


Sota Mirage (6b)amb el tram terrós del principi, terrorífic!


A les sis de la tarda ja no hi toca el sol a aquest pany de paret, amb el que s'hi està prou bé. Comencem pel sector de l'esquerra fent la Cazo grande V+, quan la feu entendreu el perquè del nom! el Pere ja la coneixia, per a mí és una novetat, m'agrada, llàstima que sigui tan curta.
Seguim amb la Usimàndries,V-V+, ja l'havia fet, però fa anys, amb el Pep Graells, com totes les de per aquí, no és fàcil, hi ha molts forats, però costa trobar el bò!

El Pere a Cazo grande, V+.









Començant el flanqueig a la Usimàndries V+


Ara s'ens complica la cosa, emposo a la Yankee 6a+, al pas de la balmeta m'entretinc massa, no sé com posar-m'hi i patino i em penjo...més amunt un altre dubte, tins els avantbraços inflats, fins ara no tibava la cosa...l'acabo però m'ha costat, aquí a vista cal anar ben sobrat! El Pere al seu torn se la treu prou bé, i això que dèia que avui no estava inspirat!






Passat el tram dur a la Yankee 6a+



Baixant munta la Mirage 6b, passa pel mig d'un sostret que sembla serà "xungo" però em sembla que la questió estarà abans...la faig amb corda per davant, ja només arribar a xapar el primer bolt és delicat, tram terrós i podrit on et jugues una bofetada, llavors costa sortir d'aquí i enganxar-se a la placa, m'equivoco, ho vull fer recte amb tendència a l'esquerra i m'hi haig de penjar, m'ho miro i sí, això ha d'anar més a la dreta, començo a trobar preses cantelludes i això sí, minúscules i aconsegueixo arribar ja sense entrebancs al sostre, aquest, com suposava, és un pur tràmit, mig en bavaresa i ajudat de la rugositat de la placa en surto ràpidament.Croquis de l'esplai alpí nº3 gener-96




















Les vies del sector Sardineta de baix, itineraris aproximats. Noms del sector dret trets del blog d'en
  • PGB (Pere Cuyàs)


  • El Pere fa el 6b al seu torn i decideix que de moment no l'intentarà de primer, torno a probar la Yankee i ara sol.luciono bé el pas del desplom inicial, però al següent xapatge m'agafo de la cinta...que burro! però tenia la sensació d'agafar una presa no massa bona i em venç la por...m'emprenyo amb mí mateix, ja que la resta l'encadeno...ha estat aquell moment de dubte...però ara sé que ja la tinc i caurà la propera, segur. Abans de marxar investiguem les vies de més a la dreta, gràcies a les informacions tretes del blog del PGB descubreixo que la via que tinc feta d'altres vegades, però que encara em falta encadenar és Black out o Ceguera temporal 6b+...ara entenc perquè no l'he encadenat encara...però de ben segur que ens hi posarem i també ha de caure.

    La boira cubreix La Mola i l'Obac tot baixant cap als dipòsits.

    6 comentaris:

    PGB ha dit...

    A la "Sardi" es on mes he escalat de Sant Llorenç :P

    Com és que tens aquesta info de la Hereje, la del Monstruo esta ciego, i la dels Arbres? :P

    Vull reequipar la fotogènica.. estaria guapo :P

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Hola Pere! és que estava publicant a estones i m'has enganxat abans d'acabar el text, com pots suposar tú ets la font d'informació, ho deixo ben clar, al cèsar....
    també vaig anar a a mirar la Umma gumma, es veu maca, a veure quan la probo.
    Aquesta setmana vinent tinc alguna tarda lliure, a veure si quedem.

    Gemma ha dit...

    Hola Jaume!
    Ja està bé! Feu una visita a la Sardineta i no m'aviseu :(
    Si aneu al Diafragma aquesta setmana, feu-me un truc, eh?

    jclaramunt ha dit...

    Ei bandarres! Això s'avisa! Igualment estava liat, però com ho teniu aquesta setmana? jo excepte el dijous, en principi els altres dies ho tinc bé!
    SALUT

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Ep Claramunt, demà a la tarda si et va bé quedem, a veure si ens ho podem muntar i anar a grimpar una estona, que al rocòdrom fa molta calor.

    jclaramunt ha dit...

    Ei Pere,
    potser m'aniria millor el dimecre, però demà ho podria intentar, tot i que no ho sabria segur fins a última hora.
    Enviem el teu telf. a josepclaramunt@yahoo.co.uk i et truco. Cap a quina hora et va bé quedar?