diumenge, 24 de setembre del 2006

Matí a la Vinya nova

La Núria a la vía nº9
Passant a l'altre paret
A la via nº10
El Joan i la Núria a peu de via.

La Vinya nova és un bon recurs per quan no disposes de gaire temps, anem a fer una matinal amb el Joan i amb la Núria, el Joan no ho coneix i donat que des que és el responsable pare d'el Joanet escala molt poc, aprofitem per a fer algunes vies fàcils i així la meva filla també practica. Només arribar un estrepitós despreniment de pedres ens posa en alerta, suposo que com que és d'hora i som els primers s'hauran espantat les cabres i al fugir hauran provocat l'estropici. Ens posem ràpidament el casc i ja tot i la calor no ens el traurem fins a marxar.
Comencem per la més fàcil la via nº 11 segons
  • ona climb
  • . Aquesta via .té un començament molt sobat. La Núria la fa de segona ja que li sembla difícil i les assegurances allunyen. A continuació anem al cinquè de l'esquerra,la nº 10 (Vè) és una mica més difícil, però amb més "grip", no patina tant. A la Núria però, li costa. Ara és el torn de la nº9 que comença igual que l'anterior per passar a la paret de l'esquerra, aquesta via m'agrada, però a la Núria no li sembla el mateix, li cal fer-la en diedre i una mica d'ajuda...el Joan per cert, cap problema, "quien tuvo retuvo". Per acabar i aprofitant que hi toca l'ombra fem la nº12. Via en diagonal a l'esquerra per terreny que sembla poc sòlid erròniament i que de manera elegant acaba en una placa molt maca, llàstima de la reunió, que com sol ser habitual a aquesta zona és un sol parabolt més una cinta, que alguna ànima caritativa, ha posat per reforçar la reunió. Creieu que és correcte deixar així les reunions tenint en conte que estem parlant d'una escola d'esportiva?

    6 comentaris:

    K. ha dit...

    No, no es correcte per mi. Però al mon hi ha de tot.

    Avui hem estat provant un 6c+ on la reunió era un arbre!!! A mi em semblava un "cutrez" pero al meu company li semblava normal.

    Per cert, que si compres una xapa amb anella i una clau adient pels cargols, tú mateix pots refoçar la reunió deixant-la amb dues anelles...

    No sé si m'he explicat...

    Records

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Després de llegir amb pausa el comentari de la reunió, vaig pensar que es podia entendre com una crítica destructiva, i no era pas la meva intenció, gràcies que hi ha gent que equipa com l'Escofet, al que li demano disculpes si l'he ofès. És tan sols que penso que si equipo alguna cosa d'esportiva la reunió és un punt molt important, darrera de l'equipador hi anirà molta gent refiada que es penjarà del que jo he equipat i la veritat em sabria molt greu que hi pogués haber un accident. Amb això de comprar una xapa amb anella, d'acord, però hi ha dos dilemes, puc tocar una via que no he obert jo?, segon, la reunió i potser no l'he explicat prou, és un parabolt amb anella, reforçat amb una cinta plana a una sabina, no hi ha cap altre parabolt, amb el que proposes no és factible, caldria posar-hi un altre parabolt, cosa que potser caldria demanar permís a l'equipador que si no m'erro és l'Escofet, sinó jo no m'atreveixo a tocar-li una via a ningú. Repeteixo, mil excuses si el meu comentari s'ha interpretat com una crítica.

    K. ha dit...

    Sí, si es a una sabina mal rotllo per que ja et cal portar taladro.

    Pero sovint l'Escofet equipa deixant una xapa amb anella i una xapa normal amb baga a l'anterior. Allà mateix a la Vinya Nova tens diversos exemples.

    No sé per que ho fa així, doncs el cost en euros es quasi igual que posar dues xapes amb anella.

    Si passa per aquí ja ens explicarà.

    Respecte a tocar o no tocar, no crec que ningú s'enfadi si li reforces una reunió d'esportiva. Ja sería massa!!!

    Això no canvía el caracter de la vía en res...

    Gatsaule ha dit...

    Ei, se la veu molt valenta la teva filla, haurem de quedar algun dia a veure si la meva s'anima una mica (té una edat semblant, crec (16)).

    Potser a la propera kedada....

    Gatsaule ha dit...

    Ei, se la veu molt valenta la teva filla, haurem de quedar algun dia a veure si la meva s'anima una mica (té una edat semblant, crec (16)).

    Potser a la propera kedada....

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Hola "Gatsaule", gràcies per lo de "valenta" faràs contenta a la Núria, per cert té 20 anys però segur que s'avindria amb la teva filla, jo sovint surto amb companys molt més joves, l'edat no és problema quan ens uneix la il.lusió per l'escalada.