dimarts, 24 d’octubre del 2006

El Faraó de baix "sector gronxador"

Fent Sestao 0-Baracaldo 6 6b
L'Albert a Sr. Pivot 7a
L'Eva al "diedre"

Panoràmica del "sector gronxador".
El Jaume a la via Boicot V+ una magnífica i atlètica bavaresa!


Després de quinze dies de no poder fer res, ni tan sols entrenar, a causa d'una faringitis amb febre alta que m'ha deixat KO al llit quatre dies, puc lligar una sortida a Montserrat sud amb l'Albert i l'Eva, que per cert també estan "xungos", és la sortida de convalescencia que en dic jo. El dissabte 21 fa molt bon dia i dubtem entre Can Jorba i el Faraó de baix, finalment triem aquest darrer lloc que sol estar més tranquil. Ens situem al sector gronxador que ni l'Albert ni l'Eva coneixien, estem sols i això que comencem a escalar a dos quarts de dotze, avui tenim tot el dia. Comencem escalfant al diedre, un cinquè molt bonic i fàcil si es fa fent diedre i no tant si no aprofites el diedre...seguirem amb la del costat, Lleno de rabia, que té una entrada molt fina per a ser 6a, jo recordo haber-lo fet fa anys i no ser tan difícil, han d'haber-se trencat pedretes i sobar-se
perquè l'Albert sua per treure'l net...això ja em fa posar le spiles amí i renoi! haig de fer un repòs al tercer bolt, no li veia la manera de sortir-ne...i això que la tinc feta prou vegades aquesta via...ai el refredat...(Llibre d'excuses...)
Ara l'Albert puja pel diedre a fer el 7a continuació de Lleno de rabia, Sr Pívot;
Comença bé i es que té millor canto que el tram de baix, però el desplom passa factura i fa un saque en un lloc molt fí a l'errar una presa, merda! per xapar en tenia una de bona al costa de la xapa...continua i amb un altre repòs d'estudi, va a vista, acaba la via. Ara és el meu torn i faig "El Pivotante" 6a de l'esquerra del tot, molt maca, amb un inici finot i blocaire per agafar finor prop de la "R" l'encadeno. L'Eva fa de primera el diedre, però li falla el coco i decideix baixar quan gairebé era dalt. Canviem de zona i anem al costa que hi ha dues víes molt maques, el 6b ja el tinc encadenat i la del costat, una bavaresa espectacular no l'he provat mai. Avui a Sestao O-Baracaldo 6 no triumfo, pujo prou bé però al penúltim espit no li veig color, començp a buscar per la dreta i no veig com superrar-me i finalment haig de fer un repòs. m'ho miro bé i anava errat cal anar més a l'esquerra i així ho faig aconseguint arribar així a la bavaresa i llavors ja tan sols falta que ens quedin forces, però m'en surto. l'Albert també la fa i l'encadena però on jo m'he equivocat ell tira per l'esquerra! De baixada li fa un top-rope a la bavaresa i diu que és molt maca. L'Eva la prova però avui no està inspirada i ho deixa, anant de 2ona el pèndul és maco...Jo estic picat amb aquesta via i la probo, l'Albert diu que hi ha bon canto per a les mans i tot i que començo a estar cansat ho probo, fina fins a agafar la bavaresa i després cantarros amb peus que has de buscar, verticalitat i assegurances lluny, bon ambient, la trec i quedo molt satisfet. Sembla que el refredat comença a estar oblidat, avui aniré al Municipal a tibar-li de cara al cap de setmana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ole! Fa poc hi vaig estar i tambe em vaig quedar embadalit per la fisura aquesta en babaresa. El proper cop la provare :)

Tambe vem coincidir amb uns igualadins que feien el 6a+ de l'esquerra del diedre, quasi 30m de pila... semblava guapissim!