divendres, 20 d’octubre del 2006

El Boulder de la U.E.S.

El Rober escalfant

L'Albert fent de les seves
Part del grup de "fanàtics" de cara a la paret









A Sabadell tenim pocs llocs on anar a entrenar, hi ha algún boulder particular d'alt nivell, com el del Santi Marzo o fins fa poc el local que el LLuís Baciero i companys havíen acondicionat, però que ja no funciona, llavors pels que volem anar fent, tením el Boulder del Gimnàs Municipal i darrerament el nostre centre excursionista, la
  • UES
  • n'ha muntat un, petit però és el que tenim, i tot i els seus defectes ens va prou bé per anar tensant els tendons. Al Gimnàs Municipal hi ha menys gent i és una mica més gran, llàstima que la música de l'aeròbic que fan al costat arriba a molestar i poc a poc hem anat migrant, però jo personalment vaig a tots dos llocs. A la UES ara hi ha bon ambient però a vegades massa ja que al ser petit hem de turnar-nos al plafó, per l'estiu hi tenim aire condicionat això sí, que no tot són inconvenients. A més a més amb ser soci ja ni ha prou, mentre que al Municipal cal pagar una cuota de gimnàs, que per ser soci de la UES és més barata, surt a 23,50€ al mes.

    4 comentaris:

    jclaramunt ha dit...

    Ei sabadellenc!
    Meci per penjar les fotos, així em faig una idea...
    De moment vaig al Municipal de tant en tant, potser un cop a la setmana, també faig natació i no hi ha temps per a tot.
    Ahir hi vaig anar i un noi em va comentar que algun dia està a petar. Jo de moment sempre ho he trobat força bé.
    A veure si ens veiem algun dia per allà!
    Salut!

    Anònim ha dit...

    el mitllor plafo per agafar nivell es sensa cap dubte el del Santi Marzo, perque hi ha penya amb nivell desde 6b a 8b, molt fanatisme, vias de tots els nivells amb resenya i nom dins d'una carpeta(las presas estan numeradas)i ademes es donen consells de com entrenar cada area deficitaria per a cada escalador.

    Anònim ha dit...

    En el plafon de Sabadell del Santi Marzo se coge nivel rapido, la peña es fanatica, se diseñan vias diariamente y se apuntan en el libro de reseñas con su grado y nombre, asi siempre hay retos nuevos. Se dan consejos de como y que entrenar y se queda para el finde con la propia peña que hay.
    Esta en una zona no centrica(en la calle que va desde el Tanatorio y la Universidad de Informatica i Empresariales por la mitad +-) y se aparca muy bien(delante mismo)

    jaumeplanellpiqueras ha dit...

    Ei anònim i Jose, totalment d'acord
    en aquests moments a Sabadell el millor plafó i amb millor ambient és el del Santi, fins no fa massa el Lluís Baciero, el Xavi Calvet i més gent forta en teníen un altre en uns baixos que havíen llogat, però van haber de tancar-lo. El Municipal i el de la UES són per anar fent, tot i que si es vol, també serveixen per tibar fort, el que falta és gent forta per dissenyar víes, records pel Jaumet, l'Ivan i el Juanjo que sovint van al del Santi.