divendres, 21 de juliol del 2006



LA QUE FALTAVA 2ª PART
Tinc problemes tècnics i l'altre dia només s'em va descarregar una imatge; avui he aconseguit que n'apareguin unes quantes, altres que volia baixar no ho han fet! i això que comprimeixo els arxius, però... sóc novell amb això dels Blogs.
Veureu unes fotos en que es veu la Falconera en tota la seva majestuositat, aquesta foto és presa acabant la via "Julianillos muertos" al Pujol pla de la Mata, el que surt és l'amic Ramon Font. Són fotos d'anteriors escalades, les de la falconera són de l'octubre de 2001 amb el Pep Graells, un dels millors coneixedors de la zona de Sant Llorenç del munt , gran amic i escalador, si no trobeu una via antiga segur que ell us pot ajudar.
Veureu la "cutre" tirolina de la Integral Flipping, ja estava així de tronada fa 5 anys, l'altra dia fèia por! repeteixo s'hauria d'anar a desmuntar abans no si faci mal algú.
La 4ª foto és surtint de la 2ª reunió fent el flanqueig fins sota la balmeta, uns passos finets que quedes satisfet quan els resols.
A la 5ª el flanqueig de sortida de la 3ª reunió, espectacular, molt maco, amb preses "secretives" molt ben assegurat per cert, quan surts de la balmeta cal travessar sobre la sabina i entrar al jardinet que dur al mur final, ala darrera foto, surtint del darrer mur, el Montcau al fons.



Foto 1. La Falconera des del Pujol PLa de la Mata
Foto 2 El Pep al 1er llarg
Foto 3 Tirolina de la Integral Flipping
Foto 4 Tercera tirada
Foto 5 Darrer Llarg, el de menys continuïtat.
Foto 6 Acabant la via

5 comentaris:

PGB ha dit...

Fa molt temps que la tinc pendent aquesta via! :D (i paret, ja que no hi he estat mai!)

M'encanta trobar enamorats de Sant Llorenç del Munt :) Llàstima que algunes fotos no estiguin ben pujades i no es vegin bé en gran però ja s'intueix de què va la cosa.

T'afegeixo als links dels bloggers! ;) Benvingut! :D

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Gràcies Pere (PGB)sóc nou en això dels Blogs i encara no sé massa com va tot això, amb les fotos tinc força problemes i això que intento baixar-ne la resolució, si saps com fer-ho perquè surtin bé t'agrairia un cop de ma. He seguit el teu Blog, així com el d'en Passarell, a travers del seu blog us he anat trobant a tots i us segueixo i així m'han entrat ganes d'entrar en aquest mon, però jo d'informàtica no en sé gens, anirem aprenent amb l'ajuda de tots, per cert saluda l'oriol, l'Uri, de part meva, també hem surtit sovint a fer esportiva i he xalat veïent com escala, una gran persona!

ivanG ha dit...

Hola, benvingut al fantastic món dels blocs, tot un vici!!
Jo per baixar la resolució a les fotos, utilitzo el photoshop, hi ha una opció que es diu "guardar per la web".
Salutacions i ens llegim.

Mohawk ha dit...

Hola Jaume!

He arribat aquí via Blog d'en Passarell (ex-escalada y escaladores) i res, simplement saludar-te, felicitar-te per escalar a St. Llorenç, i sols afegir que la tirolina de la Integral Fliping ja estava així fa 10 anys, quan la vaig fer...je,je,je. Això si, el primer llarg una passada, a veure si algun dia estic prou fort per traure'l en lliure...

Sort i a tibar-li!!

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»